Tipologie produse

Totul este o chestiune de ALEGERE.

Toate produsele cosmetice profesionale pentru saloane si cabinete de cosmetica DR. TEMT contin apa proaspata din Alpii Austriei si ingrediente naturale culese atent din zone nepoluate combinand tehnologiile traditionale cu cele mai moderne si depasind standardele de excelenta.

Prin magazinul on line cu produse cosmetice profesionale pentru saloane DR. TEMT va oferim 50 de ani de experienta in domeniul productiei de cosmetice din plante bazate pe cercetare si dezvoltare profesionala imbinand tehnologiile moderne cu cele traditionale.

Prin magazinul on line cu produse cosmetice profesionale DR. TEMT va oferim cosmetice profesionale cu ingrediente naturale. Inlocuiti astfel aditivii chimici cu materii prime si complexe de substante active naturale.

Prin magazinul on line cu produse cosmetice profesionale DR. TEMT va oferim produse cosmetice accesibile doar profesionistilor si expertilor. Aceste produse cosmetice profesionale de cea mai buna calitate nu le gasiti in magazine sau farmacii.

Prin magazinul on line cu produse cosmetice profesionale DR. TEMT va oferim produse cosmetice testate din punct de vedere clinic si dermatologic.

Produsele cosmetice profesionale DR. TEMT satisfac cele mai inalte standarde de calitate cerute in UE.

Prin magazinul on line cu produse cosmetice profesionale DR. TEMT va oferim produse cosmetice profesionale care abordeaza fiecare tip de ten si problematica a pielii.

Produsele cosmetice profesionale DR. TEMT actioneaza atat la suprafata pielii cat si in profunzime determinand pielea sa-si reactiveze capacitatile inascute si sa atinga maximum de potential.

Prin magazinul on line cu produse cosmetice profesionale DR. TEMT va oferim produse de tratament individual si de tratament intensiv.

Gama larga de produse cosmetice profesionale permite combinarea acestora intr-un mod eficient pentru a crea un tratament individual pentru fiecare tip si problematica a pielii.

Prin magazinul on line cu produse cosmetice profesionale DR. TEMT va oferim discounturi exceptionale si conditii de colaborare deosebit de avantajoase. In functie de valoarea comenzilor, termenele de plata, discounturile in bani si produse se pot negocia cu clientii nostri fideli.

Prin magazinul on line cu produse cosmetice profesionale DR. TEMT va oferim produse cosmetice recunoscute pe piata mondiala pentru calitatile lor. Produsele cosmetice profesionale cu ingrediente naturale pentru saloane DR. TEMT se utilizeaza cu succes in peste 70 de tari din intreaga lume.

Istoricul companiei.

Inca de la fondarea de catre Walter Pauli in 1946, compania a fost intotdeauna implicata in dezvoltarea produselor cosmerice si a ajuns foarte repede foarte bine cunoscuta nu doar in Viena ci in toata Austria.

In 1965 Walter Pauli a achizitionat formularea de la Dr. Olbrich, inventatorul solutiei de curatat vopseaua pentru Combinal, Pialan si Andora. Vopseaua pentru gene Combinal este cunoscuta in toata lumea si este printre cele mai de succes produse de tipul sau.

In 1975 compania a fost preluata de Dr. Dieter Temt, care a dezvoltat cele mai de succes formule ale companiei. Produsele existente au fost imbunatatite, au aparut produse noi cu formule unice si au fost elaborate noi strategii de piata. Datorita acestei strategii, vanzarile acestor produse au crescut in mod rapid in peste 70 de tari.

In ultimii 10 ani, Laboratoarele Dr. Temt au devenit un brand foarte cunoscut in intreaga lume si reflecta succesul unui grup de specialisti care au creat o gama variata de produse cosmetice profesionale de cea mai buna calitate, cu efecte vizibile si imediate asupra pielii.

Nici o alta companie din industria produselor cosmetice nu isi propune sa aiba o varietate de produse atat de mare. Putem sa raspundem tuturor necesitatilor datorita unei flexibilitati mari. Am dezvoltat toate produsele noastre combinand traditiile austriece cu noile tehnologii avansate in domeniul industriei de produse cosmetice.

Indiferent de tipul de piele sau de problematica tenului Laboratoarele Cosmetice Dr. Temt ofera solutii viabile pentru a trata pielea si a o aduce inapoi la echilibrul adecvat.

Gama diversificata de produse  pe care v-o oferim reprezinta efortul depus de mai mult de 4 decenii de cercetare si dezvoltare in domeniul cosmeticii profesionale de catre ECHIPA Dr. Temt.

Laboratoarele Cosmetice Dr. Temt continua si in prezent activitatea de cercetare si prin formulele unice si avansate de produse oferite pe piata cosmeticelor profesionale raman UN LIDER IN INDUSTRIA DE INGRIJIRE PROFESIONALA A PIELII SI UN FAVORIT IN RANDUL CONSUMATORILOR.