Tratamente par efect botox

Filtre Produs

Filter by:

Clear All
Min: 0,00 lei Max: 260,00 lei
RON0 RON260

Sampon pre tratament cu keratina hidrolizata de reconstructie intensiva a parului degradat Pas 1 Wizard System K89 Hair Expert

Samponul pre tratament cu keratina hidrolizata de reconstructie intensiva a parului degradat Pas 1 Wizard System K89 Hair Expert este un sampon pentru curatare profunda a firulu de par, constituie Pasul 1 si pregateste parul pentru tratamentul intensiv Wizard System. WIZARD SYSTEM K89 este un tratament intensiv de reconstructie a firului de par cu keratina hidrolizata, pantenol si aminoacizi. Potrivit pentru toate tipurile de par, in special pentru parul uscat, fragil, poros si extrem de deteriorat. Devino partener K89 Hair Expert si castigi mai multe beneficii (oferte, reduceri, cadouri). Suna la 0748198568.
Cerere preț

Tratament cu keratina hidrolizata cocktail de proteine de reconstructie intensiva a parului degradat Pas 2 Wizard System K89 Hair Expert

Tratamentul cu keratina hidrolizata cocktail de proteine de reconstructie intensiva a parului degradat Pas 2 Wizard System K89 Hair Expert constituie Pasul 2 in cadrul tratamentului intensiv Wizard System, care are la baza Sistemul expert PPC – 50, tratamentul intensiv de ultima generatie cu peptide active si proteine. WIZARD SYSTEM K89 este un tratament intensiv de reconstrucție a firului de par. Potrivit pentru toate tipurile de par, in special pentru parul uscat, fragil, poros si extrem de deteriorat. Devino partener K89 Hair Expert si castigi mai multe beneficii (oferte, reduceri, cadouri). Suna la 0748198568.
240,00 lei 220,00 lei

Tratament cu keratina hidrolizata de reconstructie intensiva a parului degradat Wizard System Pas 3 K89 Hair Expert

Tratamentul cu keratina hidrolizata de reconstructie intensiva a parului degradat Wizard System Pas 3 K89 Hair Expert este un tratament profesional de recuperare a parului care reface structura fibrei capilare cu un efect de umplere intensiv, indicat in special pentru parul fragil, uscat, poros si extrem de deteriorat. Tratamentul cu keratina hidrolizata de reconstructie intensiva a parului degradat Wizard System Pas 3 K89 Hair Expert constituie Pasul 3, are un efect intens de intarire a structurii parului marind rezistenta si aspectul sanatos. Devino partener K89 Hair Expert si castigi mai multe beneficii (oferte, reduceri, cadouri). Suna la 0748198568.
250,00 lei 230,00 lei

Tratament de par intensiv hidratant revitalizant cu efect de botox Memory Intensive Care K89 Hair Expert

Tratament de par intensiv hidratant revitalizant cu efect de botox Memory Intensive Care K89 Hair Expert hidrateaza în profunzime parul si ofera structura, eliminand frizul si marind stralucirea parului, lasandu-l cu o atingere matasoasa. Este un tratament intensiv cu rezultate imediate, recomandat pentru toate tipurile de par, dupa efectuarea tratamentului cu keratina, dupa vopsire sau alte tratamente chimice, dupa spalare sau atunci cand ne dorim un par stralucitor si catifelat, hidratant si sanatos.
300,00 lei 260,00 lei